Huttenbouw Assendelft – Deel 1 (fotoserie)

Even leek het feest dit jaar in het water te vallen doordat ondersteuning vanuit Stichting Welsaen stopte, maar er was goed nieuws voor de jeugd in Assendelft. Enthousiaste vrijwilligers staken de koppen bij elkaar en 16 mei jl. was Stichting Huttenbouw Assendelft een feit. Dit jaar is de huttenbouw van 9 t/m 13 augustus voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en vind plaats bij de IJsvereniging aan de Dorpsstraat 420. Meer info op de Huttenbouw Assendelft Facebook pagina.

Geen reacties

  • Reageer
    Renée
    12 augustus 2014 op 23:05

    Hulde aan de vrijwilligers en alle anderen die geholpen hebben op dit “feest” door te laten gaan.

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.