Bonte Belevenis (fotoserie)

Tijdens de ponykampdagen bij Pony en Kinderboerderij De Bonte Belevenis kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar meedoen met allerlei leuke activiteiten, waaronder ponyrijden in het avonturenpark, poetsen, knuffelen, vlechten etc., maar ook spelletjes met en op de pony, een tocht met de huifkar en een echte medaille bakken! 14 en 16 oktober, tijdens de herfstvakantie, zijn er weer ponykampdagen. Geef je snel op, want vol = vol. www.bontebelevenis.nl

2 Reacties

 • Reageer
  Jos Noordeloos
  16 augustus 2014 op 13:43

  Pascal een meesterlijke plaat, goed gezien. Prachtig dat hoofd van die ponny

 • Reageer
  mirte
  16 december 2017 op 13:54

  hoi waar kun je de foto,s zien

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.