Schooltuin de Bijenkorf (Saenredamstraat)

Schooltuin de Bijenkorf

Achter Jenaplanschool de Bijenkorf is een groot schooltuincomplex. Hier wordt biologisch getuinierd door groepjes kinderen. De oogst wordt aansluitend op de schooltijd verkocht in de tuinwinkel. Je kunt bijvoorbeeld de heerlijkste tomaten, aardappelen, pompoenen, radijsjes of pruimen kopen. Voor kinderen (én ouders) met groene vingers zijn er kleine kindertuintjes te huur. Hier kun je zelf tuinieren en je eigen groenten verbouwen. Zelfs op een klein stukje kun je al een heleboel lekkers laten groeien. De kindertuintjes zijn achter de school. Kom eens kijken! www.jenaplanschooldebijenkorf.nl

Geen reacties

 • Reageer
  Jos Noordeloos
  20 augustus 2014 op 14:30

  Hoi Pascal, deze opname is beter als die je eerder hebt geplaatst.
  Het onderwerp spring er beter uit…

 • Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.