Wandeling Prinsenstichting (fotoserie)

Op woensdag loopt de Prinsenstichting een rondje door de wijk Saendelft. Met ongeveer duizend medewerkers en ruim driehonderdveertig vrijwilligers ondersteunt de stichting mensen met een verstandelijke beperking in de regio Zaanstreek-Waterland. Vrijwilligers zijn hierbij onmisbaar, dus wil jij iets doen voor je medemens? En heb jij affiniteit voor mensen met een verstandelijke beperking? Versterk dan nu de ploeg van vrijwilligers. Vrijwilligerswerk is er in vele soorten en maten. Er zit vast iets voor jou tussen! Kijk voor meer info op de website: www.prinsenstichting.nl

 

 

Geen reacties

  • Reageer
    Jos Noordeloos
    20 augustus 2014 op 16:27

    Kijk dit is ook de samenleving…breng het onder de mensen…goed gezien

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.