Laatste Loodjes (fotoserie)

Vandaag was Wandelsportvereniging “De Laatste Loodjes” op bezoek in Assendelft en ze brachten mooi weer met zich mee! In het kader van de midweekse wandeling werd De Wijde Vliet Route gelopen. Deze wandeling startte bij Het Wapen van Assendelft en ging via de Communicatieweg-West naar de Zuiderweg. Vervolgens werd er over de Genieweg gewandeld naar De Wijde Vliet. Na een stuk Veenpolderdijk langs het water De Delft en terug via het bebouwde gedeelte van Assendelft naar Het Wapen van Assendelft.

Geen reacties

  • Reageer
    Luigia Westerveld-Guariento
    12 september 2014 op 21:18

    Volgens mij staan niet alle foto’s erop.

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.