Ruim 100 extra parkeerplaatsen in Saendelft

Ruim honderd extra parkeerplekken in Saendelft

In Saendelft worden in totaal 109 parkeerplekken aangelegd. Dat is de uitkomst van zowel consultatie van voor- en tegenstanders in Saendelft, als onderzoek en financiële toetsing.

Naar aanleiding van twee bewonerspetities maakte de gemeenteraad vorig jaar een ton vrij om te zoeken naar parkeerplaatsen die kunnen rekenen op een grote mate van overeenstemming. Daartoe heeft de gemeente de afgelopen maanden in overleg met bewoners uit Saendelft gekeken naar mogelijke locaties.

De werkgroep met bewoners die hier al vanaf februari bij betrokken is geweest, is eerder deze week geïnformeerd over de definitieve locaties. Op 23 september worden ook overige geïnteresseerde bewoners geïnformeerd tijdens een bijeenkomst van het wijkoverleg Assendelft in Het Wapen van Assendelft.

 

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.