Stellingmaand

Museum Fort aan Den Ham, onderdeel van de Stelling van Amsterdam, gelegen op Busch en Dam aan de rand van Assendelft is in de Stellingmaand (september) iedere zondag geopend van 11:00 tot 16:00 uur. Op alle dagen zijn er rondleidingen met gids. Het staat U ook vrij om zelf tal van exposities te bekijken en in en rond het oude fort te dwalen. Het scoutingmuseum is geopend en u kunt de expo over de periode van de Politionele acties in voormalig Nederlands-Indië bezoeken. Nederland in bezettingstijd 40-45, Engels-Russische invasie 1799 en Linie van Beverwijk worden getoond. Het evenement biedt een gevarieerd programma met muziek, theater, tentoonstellingen en rondleidingen. Zondag 28 september is het Tinnen soldaatjes dag (gieten en schilderen) bij Fort aan Den Ham. Voor meer info: www.fortaandenham.nl

 

 

 

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.