Onthulling “Paard van Saendelft” (fotoserie)

Vanavond werd het kunstwerk “Paard van Saendelft” op het speelveld aan het Akkerland officieel in gebruik genomen. Het in aluminium gegoten kunstwerk verwijst naar het paard in het wapen van Assendelft en dient tevens als voetbalveld. Op deze manier worden kinderen en kunst spelenderwijs samengebracht. De onthulling werd onder andere bijgewoond door kunstenaar Alphons ter Avest, wijkwethouder Addy Verschuren en wijkmanager Samuel Kaspers. Het geheel werd opgeluisterd met een concert van het Saens Harmonie Orkest.

Geen reacties

  • Reageer
    Caroline Huitema
    2 oktober 2014 op 13:35

    Mooie foto-reportage ! Geeft een goede impressie van het buitenconcert van ons opleidingsorkest tijdens de onthulling van “Paard van Assendelft”.

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.