Buurtboom in Nauerna - Buurtschap Nauerna - Zaandammerweg - Nauerna - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Buurtboom in Nauerna (fotoserie)

De buurtboom staat weer op z’n vaste stek, de “driehoek” onderaan de dijk op de kruising van de Zaandammerweg en Nauerna. Voor het 6e jaar heeft een groep buurtgenoten met elkaar de maar liefst 8 meter hoge boom opgezet en voorzien van verlichting. Dit gebeurt traditioneel onder het genot van een hapje en een glühweintje, bittertje of biertje.

Tip: Guda Koopman Fritz

Heeft u een tip voor een item op DitisAssendelft.nl? Bijvoorbeeld de open dag van uw sportvereniging, een jubileum of een ander evenement in Assendelft. Laat het weten via het contactformulier of info@ditisassendelft.nl.

Buurtboom in Nauerna - Buurtschap Nauerna - Zaandammerweg - Nauerna - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Buurtboom in Nauerna - Buurtschap Nauerna - Zaandammerweg - Nauerna - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Buurtboom in Nauerna - Buurtschap Nauerna - Zaandammerweg - Nauerna - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Buurtboom in Nauerna - Buurtschap Nauerna - Zaandammerweg - Nauerna - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Buurtboom in Nauerna - Buurtschap Nauerna - Zaandammerweg - Nauerna - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Buurtboom in Nauerna - Buurtschap Nauerna - Zaandammerweg - Nauerna - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Wat is er te doen in Assendelft?

Van Bingo en Burendag tot Kermis en Immer Gerade Aus! Bekijk de agenda op: www.ditisassendelft.nl/agenda
Een evenement aanmelden voor de Dit is Assendelft Agenda? Stuur een bericht via ons contactformulier!

In beeld op Dit is Assendelft

Wij brengen Assendelft uiteenlopend in beeld met actuele foto’s, leuke tips en nieuwtjes. Dagelijks bereiken wij duizenden Assendelvers en Zaankanters via onze website en social media. Wilt u ook in beeld komen op Dit is Assendelft? Wij vertellen er u graag meer over!

Foto’s: Pascal Fielmich
Locatie: 52°26’27.6″N+4°44’46.4″E

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.