Sinterklaas onder politiebegeleiding naar ICBS Het Koraal - ICBS Het Koraal - Kreekrijklaan - Kreekrijk - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Sinterklaas onder politiebegeleiding naar ICBS Het Koraal (fotoserie)

Sinterklaas en zijn Pieten brachten vanmiddag een bezoek aan de kleuters van ICBS Het Koraal in het toekomstige Kreekrijk. De Sint had zijn paard op stal gelaten en werd in een politiebusje onder begeleiding van een motoragent het schoolplein opgereden. De Pieten deelden snoepgoed en pepernoten uit en de Sint nam de tijd om de kinderen en ouders langs de kant een handje te schudden.

Heeft u een tip?

Heeft u een tip voor een item op ditisassendelft.nl? Bijvoorbeeld de open dag van uw sportvereniging, een jubileum of een ander evenement in Assendelft. Laat het weten via het contactformulier of info@ditisassendelft.nl.

Sinterklaas onder politiebegeleiding naar ICBS Het Koraal - ICBS Het Koraal - Kreekrijklaan - Kreekrijk - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Sinterklaas onder politiebegeleiding naar ICBS Het Koraal - ICBS Het Koraal - Kreekrijklaan - Kreekrijk - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Sinterklaas onder politiebegeleiding naar ICBS Het Koraal - ICBS Het Koraal - Kreekrijklaan - Kreekrijk - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Sinterklaas onder politiebegeleiding naar ICBS Het Koraal - ICBS Het Koraal - Kreekrijklaan - Kreekrijk - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Sinterklaas onder politiebegeleiding naar ICBS Het Koraal - ICBS Het Koraal - Kreekrijklaan - Kreekrijk - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Sinterklaas onder politiebegeleiding naar ICBS Het Koraal - ICBS Het Koraal - Kreekrijklaan - Kreekrijk - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Sinterklaas onder politiebegeleiding naar ICBS Het Koraal - ICBS Het Koraal - Kreekrijklaan - Kreekrijk - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Sinterklaas onder politiebegeleiding naar ICBS Het Koraal - ICBS Het Koraal - Kreekrijklaan - Kreekrijk - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Sinterklaas onder politiebegeleiding naar ICBS Het Koraal - ICBS Het Koraal - Kreekrijklaan - Kreekrijk - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Sinterklaas onder politiebegeleiding naar ICBS Het Koraal - ICBS Het Koraal - Kreekrijklaan - Kreekrijk - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Wat is er te doen in Assendelft?

Van Bingo en Burendag tot Kermis en Immer Gerade Aus! Bekijk de agenda op: www.ditisassendelft.nl/agenda
Een evenement aanmelden voor de Dit is Assendelft Agenda? Stuur een bericht via ons contactformulier!

In beeld op Dit is Assendelft

Wij brengen Assendelft uiteenlopend in beeld met actuele foto’s, leuke tips en nieuwtjes. Dagelijks bereiken wij duizenden Assendelvers en Zaankanters via onze website en social media. Wilt u ook in beeld komen op Dit is Assendelft? Wij vertellen er u graag meer over!

Foto’s: Pascal Fielmich
Locatie: 52°29’40.4″N+4°44’42.8″E

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.