Zonsopkomst Zuiderweg - De Kaaik - Sint-Odulphuskerk - Watertoren - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Zonsopkomst Zuiderweg

Zonsopkomst gezien vanaf de Zuiderweg over de Kaaik richting de Sint-Odulphuskerk en Watertoren.

Heeft u een tip?

Heeft u een tip voor een item op DitisAssendelft.nl? Bijvoorbeeld de open dag van uw sportvereniging, een jubileum of een ander evenement in Assendelft. Laat het weten via het contactformulier of info@ditisassendelft.nl.

Zonsopkomst Zuiderweg - De Kaaik - Sint-Odulphuskerk - Watertoren - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Dagelijks ziet u hier foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. De laatste nieuwtjes en leukste tips. Assendelft van A tot Z in beeld. Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk met ons mee!

In beeld op Dit is Assendelft

Wij brengen Assendelft uiteenlopend in beeld met actuele foto’s, leuke tips en nieuwtjes. Dagelijks bereiken wij duizenden Assendelvers en Zaankanters via onze website en social media. Wilt u ook in beeld komen op Dit is Assendelft? Wij vertellen er u graag meer over!

Foto: Pascal Fielmich
Locatie: 52°28’54.0″N+4°43’55.1″E

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.