Twee auto’s van de weg in Nauerna - Zaandammerweg - Nauerna - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Twee auto’s van de weg in Nauerna (fotoserie)

Woensdagmiddag rond 16:00 uur is een man gewond geraakt in Nauerna. Bij de kruising van de Zaandammerweg en Nauerna raakte twee auto’s van de weg. Dit gebeurde toen een automobilist probeerde uit te parkeren en bij deze manoeuvre een verkeersbord raakte. Van schrik trapte de bestuurder het gaspedaal in en kwam in botsing met de auto voor hem. De bestuurder van de voorste auto was juist uitgestapt om te helpen bij het wegrijden.

De auto’s kwamen op de dijk tegen een boom tot stilstand. De man is ter plekke door ambulance personeel verpleegd. Beide voertuigen raakte bij de aanrijding flink beschadigd en zijn geborgen.

Twee auto’s van de weg in Nauerna - Zaandammerweg - Nauerna - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Twee auto’s van de weg in Nauerna - Zaandammerweg - Nauerna - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Twee auto’s van de weg in Nauerna - Zaandammerweg - Nauerna - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Twee auto’s van de weg in Nauerna - Zaandammerweg - Nauerna - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Twee auto’s van de weg in Nauerna - Zaandammerweg - Nauerna - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Twee auto’s van de weg in Nauerna - Zaandammerweg - Nauerna - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Dagelijks ziet u hier foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. De laatste nieuwtjes en leukste tips. Assendelft van A tot Z in beeld. Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk met ons mee!

In beeld op Dit is Assendelft

Wij brengen Assendelft uiteenlopend in beeld met actuele foto’s, leuke tips en nieuwtjes. Dagelijks bereiken wij duizenden Assendelvers en Zaankanters via onze website en social media. Wilt u ook in beeld komen op Dit is Assendelft? Wij vertellen er u graag meer over!

Foto’s: Pascal Fielmich
Locatie: 52°26’27.1″N+4°44’44.7″E

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.