Daphne (5) in finale IKEA tekenwedstrijd - Daphne van Looi - Gele Ring - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Daphne (5) in finale IKEA tekenwedstrijd

Daphne van Looi (5) uit Assendelft tekende “Aster de Koningspapegaai” voor de 3e jaarlijkse internationale tekenwedstrijd van IKEA. IKEA riep wereldwijd kinderen tot en met 12 jaar op om hun droomknuffel te ontwerpen. Daphne behaalde met haar ontwerp de top 20 van Nederland en daarmee een plek in de internationale finale. Een officiële jury kiest de 10 leukste ontwerpen uit en deze worden als echte pluchen knuffels tot leven gebracht en volgend jaar verkocht bij IKEA!

Al twee keer eerder toverde IKEA kindertekeningen om tot echte knuffels met een prachtig doel. Al jaren doneert de IKEA Foundation in november en december voor elk verkocht pluchen speelgoedbeest of kinderboek 1 euro aan onderwijsprojecten van UNICEF en Save the Children.

Bij de IKEA vestiging in Haarlem ontving Daphne al een kleurboek en knuffel uit de huidige limited collectie SAGOKATT speelgoedbeesten. De winnaars van de knuffelactie wereldwijd worden binnenkort uitgekozen.

Daphne (5) in finale IKEA tekenwedstrijd - Daphne van Looi - Gele Ring - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Dagelijks ziet u hier foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. De laatste nieuwtjes en leukste tips. Assendelft van A tot Z in beeld. Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk met ons mee!

In beeld op Dit is Assendelft

Wij brengen Assendelft uiteenlopend in beeld met actuele foto’s, leuke tips en nieuwtjes. Dagelijks bereiken wij duizenden Assendelvers en Zaankanters via onze website en social media. Wilt u ook in beeld komen op Dit is Assendelft? Wij vertellen er u graag meer over!

Foto: Pascal Fielmich
Locatie: 52°29’22.3″N+4°45’07.6″E

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

 

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.