Busje rijdt 16-jarige van fiets en rijdt door - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Fietsster raakt gewond op Dorpsstraat (fotoserie)

Zaterdagavond rond 20:00 uur is op de Dorpsstraat een fietsster gewond geraakt. De jonge vrouw had diverse verwondingen aan haar gezicht en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Wat er precies is gebeurd is echter onduidelijk. Omstanders hebben tegenover de politie verklaard dat er mogelijk een wit busje bij het ongeval betrokken was. Het slachtoffer kon zich niets herinneren van het voorval.

De politie houdt de zaak in onderzoek, mocht zij zich later nog iets herinneren. Mogelijk worden ook de camerabeelden van het naastgelegen tankstation opgevraagd.

Busje rijdt 16-jarige van fiets en rijdt door - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Busje rijdt 16-jarige van fiets en rijdt door - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Busje rijdt 16-jarige van fiets en rijdt door - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Busje rijdt 16-jarige van fiets en rijdt door - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Dagelijks ziet u hier foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. De laatste nieuwtjes en leukste tips. Assendelft van A tot Z in beeld. Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk met ons mee!

In beeld op Dit is Assendelft

Wij brengen Assendelft uiteenlopend in beeld met actuele foto’s, leuke tips en nieuwtjes. Dagelijks bereiken wij duizenden Assendelvers en Zaankanters via onze website en social media. Wilt u ook in beeld komen op Dit is Assendelft? Wij vertellen er u graag meer over!

Foto’s: Pascal Fielmich
Locatie: 52°28’41.3″N+4°44’56.4″E

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.