Busje rijdt 16-jarige van fiets en rijdt door - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Busje rijdt 16-jarige van fiets en rijdt door

De 16-jarige Charlotte Wolffensperger is zaterdagavond op de Dorpsstraat aangereden door een witte Mercedes Vito, welke vervolgens door is gereden. Charlotte ligt nu thuis met onder andere een schedelbasisfractuur, verschillende verwondingen aan haar gezicht en kneuzingen aan ribben, heup en knie.

Haar moeder, Sandra Wolffensperger, is op zoek naar de bestuurder van het witte busje. Ook zoekt ze twee personen met een brommer die zaterdag als eerste ter plekke waren en haar dochter overeind hebben geholpen. Ze wil weten wat zij hebben gezien en ze natuurlijk ook bedanken voor hun hulp.

Charlotte was zaterdag rond 20:00 uur op weg naar een vriendin, toen ze vlak voor het AVIA tankstation van de fiets werd gereden en op haar hoofd viel. In eerste instantie kon de politie nog geen aangifte opnemen, omdat ze erg in de war was door het voorval. De volgende dag kon zij zich pas weer iets herinneren van wat er was gebeurd en is de aangifte alsnog opgenomen.

Getuigen

De politie meldt dat ze het busje nog niet op het spoor zijn. Wel zijn er diverse getuigen gehoord en op camerabeelden van Garage Winter is een wit busje vastgelegd. Het ongeluk vond echter net buiten beeld plaats.

Bent u getuige geweest van het ongeval? Neemt u dan contact op met de politie in Zaandam op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Busje rijdt 16-jarige van fiets en rijdt door - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Dagelijks ziet u hier foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. De laatste nieuwtjes en leukste tips. Assendelft van A tot Z in beeld. Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk met ons mee!

In beeld op Dit is Assendelft

Wij brengen Assendelft uiteenlopend in beeld met actuele foto’s, leuke tips en nieuwtjes. Dagelijks bereiken wij duizenden Assendelvers en Zaankanters via onze website en social media. Wilt u ook in beeld komen op Dit is Assendelft? Wij vertellen er u graag meer over!

Bron: Noordhollands Dagblad
Foto’s: Pascal Fielmich
Locatie: 52°28’41.3″N+4°44’56.4″E

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.