Warme chocomelk voor Lycugianen - AV Lycurgus - Vaartdijk - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Warme chocomelk voor Lycurgianen (fotoserie)

Tijdens een avondtraining buiten de baan van A.V. Lycurgus, werd er dit keer een tussenstop gemaakt op de Vaartdijk voor warme chocomelk en een koekje. Ongeveer 80 lopers van verschillende groepen, onder leiding van hoofdtrainer Peter Smit, werden verwelkomd in de feestelijk versierde tuin van Lycurgianen Hans en Karin Huisman. Met hulp van Karin haar zus en zwager Joke en Dirk Bijl werd iedereen getrakteerd op warme chocomelk en koekjes. Na het hapje en drankje bij het houtvuur werd de trainingsloop weer voortgezet.

Warme chocomelk voor Lycugianen - AV Lycurgus - Vaartdijk - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Warme chocomelk voor Lycugianen - AV Lycurgus - Vaartdijk - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Warme chocomelk voor Lycugianen - AV Lycurgus - Vaartdijk - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Warme chocomelk voor Lycugianen - AV Lycurgus - Vaartdijk - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Warme chocomelk voor Lycugianen - AV Lycurgus - Vaartdijk - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Warme chocomelk voor Lycugianen - AV Lycurgus - Vaartdijk - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Dagelijks ziet u hier foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. De laatste nieuwtjes en leukste tips. Assendelft van A tot Z in beeld. Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk met ons mee!

In beeld op Dit is Assendelft

Wij brengen Assendelft uiteenlopend in beeld met actuele foto’s, leuke tips en nieuwtjes. Dagelijks bereiken wij duizenden Assendelvers en Zaankanters via onze website en social media. Wilt u ook in beeld komen op Dit is Assendelft? Wij vertellen er u graag meer over!

Foto’s: Pascal Fielmich
Locatie: 52°29’10.2″N+4°46’13.3″E

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.