Burgemeester Vreeman zingt de blues in vernieuwde Verwachting - Tapperij de Verwachting - Dorpsstraat - Communicatieweg - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Burgemeester Vreeman zingt de blues in vernieuwde Verwachting (fotoserie)

ASSENDELFT – Door zondagmiddag het eerste biertje te tappen heropende burgemeester Vreeman de vernieuwde Verwachting aan de Dorpsstraat. Het café is onlangs verbouwd. Tevens onthulde zijn vrouw Ronny Vreeman samen met Rens Degenhart, eigenaar van Tapperij de Verwachting, een schilderij van haar hand.

Maar het hoogtepunt van de middag was het spontane optreden van de burgemeester met Ralph de Jong & The Bonaire Bash. Zij verzorgden de muzikale invulling van het heropeningsfeest met bluesmuziek, de favoriete muziek van burgemeester Vreeman.

Burgemeester Vreeman zingt de blues in vernieuwde Verwachting - Tapperij de Verwachting - Dorpsstraat - Communicatieweg - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Burgemeester Vreeman zingt de blues in vernieuwde Verwachting - Tapperij de Verwachting - Dorpsstraat - Communicatieweg - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Burgemeester Vreeman zingt de blues in vernieuwde Verwachting - Tapperij de Verwachting - Dorpsstraat - Communicatieweg - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Burgemeester Vreeman zingt de blues in vernieuwde Verwachting - Tapperij de Verwachting - Dorpsstraat - Communicatieweg - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Burgemeester Vreeman zingt de blues in vernieuwde Verwachting - Tapperij de Verwachting - Dorpsstraat - Communicatieweg - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Burgemeester Vreeman zingt de blues in vernieuwde Verwachting - Tapperij de Verwachting - Dorpsstraat - Communicatieweg - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Burgemeester Vreeman zingt de blues in vernieuwde Verwachting - Tapperij de Verwachting - Dorpsstraat - Communicatieweg - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Burgemeester Vreeman zingt de blues in vernieuwde Verwachting - Tapperij de Verwachting - Dorpsstraat - Communicatieweg - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Burgemeester Vreeman zingt de blues in vernieuwde Verwachting - Tapperij de Verwachting - Dorpsstraat - Communicatieweg - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Burgemeester Vreeman zingt de blues in vernieuwde Verwachting - Tapperij de Verwachting - Dorpsstraat - Communicatieweg - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Wat is er te doen in Assendelft?

Van Bingo en Burendag tot Kermis en Immer Gerade Aus! Bekijk de agenda op: www.ditisassendelft.nl/agenda
Een evenement aanmelden voor de Dit is Assendelft Agenda? Stuur een bericht via ons contactformulier!

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto’s: Pascal Fielmich
Locatie: 52°28’32.4″N+4°44’49.5″E

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed)

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.