Deel Communicatieweg Oost afgesloten door gaslek - Watertoren - Communicatieweg Oost - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Deel Communicatieweg Oost afgesloten door gaslek

ASSENDELFT – Tijdens graafwerkzaamheden bij de watertoren aan de Communicatieweg Oost is donderdag rond 12:00 uur een gaslek ontstaan. De brandweer kwam met spoed ter plaatse. De Communicatieweg Oost is door de politie in de richting van de Provincialeweg N246 naar de Dorpsstraat afgesloten. Netbeheerder Liander is ingeschakeld om de gasleiding af te sluiten en het lek te repareren. Sommige automobilisten nemen het niet zo nauw met de afgesloten weg wat tot gevaarlijke situaties leidt.

Deel Communicatieweg Oost afgesloten door gaslek - Watertoren - Communicatieweg Oost - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Deel Communicatieweg Oost afgesloten door gaslek - Watertoren - Communicatieweg Oost - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Deel Communicatieweg Oost afgesloten door gaslek - Watertoren - Communicatieweg Oost - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Deel Communicatieweg Oost afgesloten door gaslek - Watertoren - Communicatieweg Oost - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto’s: Pascal Fielmich
Locatie: 52.464760,+4.764452

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.