Joeri Houniet nieuwe hoofdtrainer S.V.A. - S.V.A. Assendelft - Communicatieweg West - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Joeri Houniet nieuwe hoofdtrainer S.V.A.

ASSENDELFT – Joeri Houniet is als nieuwe hoofdtrainer gepresenteerd aan de spelersgroep van S.V.A. Hij volgt hoofdtrainer Carl Ern op, die S.V.A. Assendelft verwisselt voor Hercules Zaandam. Houniet (24) is een jonge trainer en komt uit de eigen opleiding van S.V.A. Mogelijk is hij komend seizoen de jongste trainer van Nederland, die een standaardelftal van een voetbalvereniging onder zijn hoede heeft.

Joeri voetbalde zijn gehele jeugd bij S.V.A. en maakte op jonge leeftijd zijn debuut voor S.V.A. 1. Hij maakte deel uit van het elftal dat onder trainer Tom Jansen in het seizoen 2013 – 2014 kampioen werd in de vierde klasse. Door flinke blessures is zijn voetbalcarrière gedwongen op een laag pitje komen te staan. Joeri geldt als een jong talent in het trainersvak en is onder andere door Carl Ern voorgedragen als zijn opvolger. Dit seizoen is hij trainer van S.V.A. JO19-1 en tevens bij ADO’20 hoofd jeugdopleidingen. Hiervoor was hij bij AZ trainer voor de AZ-voetbalschool en was hij 1 seizoen als assistent-trainer betrokken bij AZ JO16.

Houniet is reeds in het bezit van het TC3 trainersdiploma en in voorbereiding voor TC2 en met ambities om verder te groeien in het trainersvak, gaat Joeri komend seizoen vol enthousiasme aan de slag bij S.V.A. Hij weet zich gesteund door een ervaren technische commissie en S.V.A. heeft er alle vertrouwen in dat deze constructie tot succes kan gaan leiden.

Joeri Houniet nieuwe hoofdtrainer S.V.A. - S.V.A. Assendelft - Communicatieweg West - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Bron: S.V.A. Assendelft
Foto: Pascal Fielmich (archief)
Locatie: 52°28’37.5″N+4°44’43.1″E

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.