Marskamp - Assendelft - Zaanstad - Foto: Sander Disselköter

[UPDATE] Gewonde bij geweldsincident Marskamp

ASSENDELFT – Vrijdagmiddag rond 13:30 uur heeft er aan het Marskamp een geweldsincident plaatsgevonden, hierbij raakte een persoon gewond. Twee mannen kregen in een woning onenigheid. Een van hen gebruikte hierbij veel geweld en mishandelde de bewoner, waarna hij op de vlucht sloeg. Buurtbewoners hoorden geschreeuw en schakelde de politie in. De bewoner werd gewond aangetroffen en hij werd naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling van zijn verwondingen.

De politie is op zoek gegaan naar de verdachte, maar deze werd niet meer in de omgeving aangetroffen. Ook werd een Burgernet-melding uitgegeven. Aangezien de identiteit van de verdachte bekend was, is gedurende de avond actief onderzoek gedaan om hem te traceren.

Later op de avond meldde de verdachte, een 24-jarige man uit Heiloo, zich op het politiebureau. Hij is aangehouden en ingesloten.

De politie onderzoekt wat zich precies in de woning heeft afgespeeld.

Marskamp - Assendelft - Zaanstad - Foto: Sander Disselköter

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Bron: Politie.nl
Foto: Sander Disselköter

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed)

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.