Man van motor beroofd op Dorpsstraat - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Man van motor beroofd op Dorpsstraat

ASSENDELFT – Een 41-jarige man uit Assendelft is dinsdagavond rond 20:30 uur op de Dorpsstraat beroofd van zijn motor. De man wilde de motor verkopen en maakte via internet een afspraak met potentiële kopers.

Twee mannen kwamen een proefrit maken. De verkoper vertrouwde het niet en is achter de motor aangereden. De man zag verderop hoe zijn motor op een aanhanger werd geladen. Het slachtoffer liet het hier niet bij zitten en probeerde de auto te stoppen.

De man hing aan de auto en moest op een gegeven moment wel loslaten. Hierdoor raakte hij gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.  De verdachten zijn er vandoor gegaan in een zwarte auto met de aanhanger en de motor. Voor deze melding is een Burgernet-actie opgezet, helaas zonder resultaat. Mensen met informatie en/of getuigen kunnen bellen met 0900-8844.

Man van motor beroofd op Dorpsstraat - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Bron: Politie.nl
Foto: Pascal Fielmich (archief)

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed)

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.