Eerste paal plan Kerkzicht geslagen - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Eerste paal plan Kerkzicht geslagen

ASSENDELFT – Donderdag is aan de Dorpsstraat de eerste paal van plan Kerkzicht geslagen. Dit gebeurde onder toeziend oog van de toekomstige bewoners Bob Schrijber en Irma Verhoeff (Sports Academy Schreiber). Irma Verhoeff verhuist na 35 terug naar haar geboorteplaats. Op 15 mei 1966 werd zij geboren op de Dorpsstraat, verhuisde een jaar later naar het Smeeke Ven en gaat nu weer aan de Dorpsstraat wonen.

Architectenbureau KuiperSteur (Assendelft) heeft de woningen, gelegen in het hart van Assendelft, ontworpen in een karakteristieke stijl passend bij de omgeving. De twee geschakelde nieuwbouwwoningen binnen het plan Kerkzicht kijken uit op de rijksmonumentale pastorie en Rooms-Katholieke Sint-Odulphuskerk.

De verwachte oplevering van de woningen is in het voorjaar van 2019.

Eerste paal plan Kerkzicht geslagen - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Irma Verhoeff
Eerste paal plan Kerkzicht geslagen - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich
Plan Kerkzicht Assendelft

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto’s: Pascal Fielmich, Irma Verhoeff en KuiperSteur.

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed)

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.