Auto belandt in greppel Vaartdijk (N246) - Provincialeweg N246 - Vaartdijk - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Auto belandt in greppel Vaartdijk (N246)

ASSENDELFT – Zondagochtend rond 08:30 uur is tijdens een regenbui een auto in de greppel geraakt langs de Vaartdijk (N246). Dit gebeurde in een bocht, ter hoogte van Nauerna. De bestuurder van de auto kon het voertuig veilig verlaten en raakte niet gewond. Een berger heeft de auto de dijk opgetakeld en meegenomen. Ten tijde van de berging was de Provincialeweg N246 tussen de Communicatieweg Oost en Zaandammerweg afgesloten voor het verkeer.

Auto belandt in greppel Vaartdijk (N246) - Provincialeweg N246 - Vaartdijk - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Auto belandt in greppel Vaartdijk (N246) - Provincialeweg N246 - Vaartdijk - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Auto belandt in greppel Vaartdijk (N246) - Provincialeweg N246 - Vaartdijk - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Auto belandt in greppel Vaartdijk (N246) - Provincialeweg N246 - Vaartdijk - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto’s: Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed)

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.