Automobilist rijdt door na aanrijding bromfietser op rotonde Noorderveenweg - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Automobilist rijdt door na aanrijding bromfietser op rotonde Noorderveenweg

ASSENDELFT – Dinsdagochtend rond 11:45 uur heeft op de rotonde van de Noorderveenweg met de Dorpsstraat een ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een brommer.  Na de aanrijding zond de politie een Burgernet-bericht uit waarin werd verzocht uit te kijken naar een rode Fiat Cinquecento met een oudere man met grijs haar als bestuurder. De automobilist zou namelijk zijn doorgereden na de aanrijding. De bestuurder van de brommer had lichte verwondingen en last van zijn rug, maar kon na controle in de ambulance zelf zijn weg vervolgen. [UPDATE] Een vergelijkbaar voertuig is ongeveer een half uur na het ongeluk aangetroffen.

Automobilist rijdt door na aanrijding bromfietser op rotonde Noorderveenweg - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto: Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed)

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.