Autobrand Blauwe Ring - Zocalo - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Autobrand Blauwe Ring

ASSENDELFT – Zondag- op maandagnacht trof de politie op de Blauwe Ring een geparkeerde auto aan waarvan de lichten brandde. Bij nadere inspectie bleek de auto vol met rook te staan. Hierop is de brandweer rond 02:35 met spoed gealarmeerd. Ter plaatse bleek dat de deuren van de auto niet open gingen met de sleutel van de eigenaar. De brandweer heeft het bestuurdersraam laten ‘springen’ om toegang te krijgen tot de auto. Daarnaast is een kleine blussing uitgevoerd en is het voertuig spanningsloos gemaakt. Vermoedelijk was kortsluiting in de auto de oorzaak van de brand.

Autobrand Blauwe Ring - Zocalo - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Autobrand Blauwe Ring - Zocalo - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Autobrand Blauwe Ring - Zocalo - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Autobrand Blauwe Ring - Zocalo - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Autobrand Blauwe Ring - Zocalo - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Autobrand Blauwe Ring - Zocalo - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto’s: Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.