Gewonde kat aangetroffen: getuigen gezocht - Bestevaerstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Politie

Kat gewond aangetroffen: politie zoekt getuigen

ASSENDELFT – De dierenpolitie is op zoek naar mensen die informatie hebben over een kat die vorige week gewond werd aangetroffen.

De kat, een kater van middelbare leeftijd, werd woensdag 13 juni gewond aangetroffen in de Bestevaerstraat. Gezien de toestand van deze kat en de aard van de verwondingen heeft de dierenpolitie besloten een onderzoek te starten naar de oorzaak van de verwondingen.

De dierenpolitie is op zoek naar de eigenaar van deze kat en wil graag in contact komen met mensen weten wat er met deze kat is gebeurd. Heeft u iets gezien in de omgeving van de Bestevaerstraat vorige week dat te maken kan hebben met deze gewonde kat? Neemt u dan s.v.p. contact op met de politie via tel.nr. 0900-8844 of doe melding via internet via het contactformulier, onder vermelding van nummer 2018112272

Op de foto de betrokken kat.

Gewonde kat aangetroffen: getuigen gezocht - Bestevaerstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Politie

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Bron & foto: Politie.nl

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.