Traumahelikopter trekt veel bekijks - Ambachtslaan - Rode Ring - Omweg - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Traumahelikopter trekt veel bekijks

ASSENDELFT – Bij een nog onbekend voorval aan de Ambachtslaan in Saendelft is zondagavond een Mobiel Medisch Team ingezet. Een traumahelikopter landde rond 21:00 uur op een veldje tussen de Rode Ring en Omweg. Ook waren ambulances en politie ter plaatsen. De inzet van het Mobiel Medisch Team trok veel bekijks.

Traumahelikopter trekt veel bekijks - Ambachtslaan - Rode Ring - Omweg - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Traumahelikopter trekt veel bekijks - Ambachtslaan - Rode Ring - Omweg - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Traumahelikopter trekt veel bekijks - Ambachtslaan - Rode Ring - Omweg - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Traumahelikopter trekt veel bekijks - Ambachtslaan - Rode Ring - Omweg - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Traumahelikopter trekt veel bekijks - Ambachtslaan - Rode Ring - Omweg - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto’s: Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.