Autobrand op de Vroedschap - Dingstal - Vroedschap - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Autobrand op de Vroedschap

ASSENDELFT – In de nacht van donderdag op vrijdag rond 00:30 uur is aan de Vroedschap in Saendelft een beginnende autobrand ontdekt. Het alarm van een geparkeerde auto ging af, waarop buurtbewoners de brand ontdekten, de brandweer belden en probeerden de autobrand te blussen. De brandweer was snel ter plaatse en wist te voorkomen dat de hele auto vlam vatte. Wel liep de auto behoorlijk wat schade op.

Autobrand op de Vroedschap - Dingstal - Vroedschap - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Autobrand op de Vroedschap - Dingstal - Vroedschap - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Autobrand op de Vroedschap - Dingstal - Vroedschap - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Autobrand op de Vroedschap - Dingstal - Vroedschap - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto’s: Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.