Vier inbrekers op heterdaad betrapt en aangehouden - Scheibeekstraat - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Vier inbrekers op heterdaad betrapt en aangehouden

ASSENDELFT – Bij een woninginbraak werden dinsdagochtend vier Amsterdammers in de leeftijd van 18 tot en met 35 jaar op heterdaad betrapt en aangehouden.

Volgens een getuige, probeerde het viertal rond 04:00 uur een voordeur aan de Scheibeekstraat open te breken. De getuige riep dat zij zich uit de voeten moesten maken en alarmeerde de politie. De Amsterdammers gingen er vervolgens vandoor in een auto in de richting van de Aletta Jacobsstraat. Door een goed opgegeven signalement en vluchtrichting, kreeg de politie de vier snel in de smiezen. Op de Dorpsstraat werd de auto langs de kant gezet en werden de inbrekers aangehouden. Tijdens de fouillering werden ook meerdere inbrekerswerktuigen aangetroffen en in beslag genomen.

Vier inbrekers op heterdaad betrapt en aangehouden - Scheibeekstraat - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Bron: Politie.nl
Foto: Pascal Fielmich (archief)

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

2 Reacties

 • Reageer
  lies Jongeneel-Aafjes
  31 juli 2018 op 14:16

  Moet het niet Aletta Jacobsstraat zijn?

  • Reageer
   DitisAssendelft.nl
   31 juli 2018 op 14:37

   Aangepast, bedankt! ^PF

  Laat een reactie achter

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.