Geluid, camera en… actie! - Buurkracht - Tulpenburgh - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Geluid, camera en… actie!

ASSENDELFT – Geluid, camera en… actie! Aan de Tulpenburgh in Saendelft werden vandaag filmopnamen gemaakt voor Buurkracht. Het speelveld, met het kunstwerk “Paard van Saendelft”, werd gebruikt als decor. Wanneer je langs liep waande je je even op een filmset, met licht-, geluid- en cameramensen, (buur)figuranten, kleding, make-up en catering. Buurkracht helpt buurten om samen energie te besparen. Veel mensen willen hun energieverbruik aanpakken, maar alleen komt het er vaak niet van. Samen energie besparen met je buren is volgens Buurkracht voordeliger, makkelijker, leuker en slimmer.

Geluid, camera en… actie! - Buurkracht - Tulpenburgh - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Geluid, camera en… actie! - Buurkracht - Tulpenburgh - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Geluid, camera en… actie! - Buurkracht - Tulpenburgh - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Geluid, camera en… actie! - Buurkracht - Tulpenburgh - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Geluid, camera en… actie! - Buurkracht - Tulpenburgh - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto’s: Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.