Jongerenplek De Omzoom krijgt vorm - De Omzoom - Jaap Bootpad - Noorderveenweg - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Jongerenplek Omzoom krijgt vorm

ASSENDELFT – De jongerenplek Omzoom tussen het Jaap Bootpad en de Noorderveenweg begint vorm te krijgen. De jongerenplek krijgt een chillplek met bankjes, een WiFi-hotspot, voetbal- en korfbalveld, trimtoestellen met een valveilige ondergrond en is met name geschikt voor jongeren van 12 tot 22 jaar.

Jongerenplek De Omzoom krijgt vorm - De Omzoom - Jaap Bootpad - Noorderveenweg - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Jongerenplek De Omzoom krijgt vorm - De Omzoom - Jaap Bootpad - Noorderveenweg - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Jongerenplek De Omzoom krijgt vorm - De Omzoom - Jaap Bootpad - Noorderveenweg - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto’s: Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.