Werkzaamheden aan Communicatieweg West - Communicatieweg West - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

[UPDATE] Werkzaamheden Communicatieweg West

ASSENDELFT – Let op: de werkzaamheden aan de Communicatieweg West beginnen twee weken later! De gemeente Zaanstad start op maandag 1 oktober met het vervangen van de asfaltlaag. Tijdens de werkzaamheden die duren tot vrijdag 26 oktober is de Communicatieweg West na de brug over de Kaaik (ter hoogte van Communicatieweg 22) tot en met de Groenedijk (de grens met Heemskerk) afgesloten voor al het gemotoriseerde verkeer. Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van het vrij liggende fietspad.

Bij deze werkzaamheden aan de Communicatieweg West gaat het om regulier onderhoud. De laatste keer dat op deze weg nieuw asfalt aangebracht werd was in 2000. Gemiddeld gaat asfalt tussen de 15 en 20 jaar mee.

De gemeente geeft de omleidingsroutes met borden aan. De belijning van het nieuwe asfalt wordt voorzien van speciaal reflectiemateriaal. Dit betekent dat als de weg klaar is en u daar in het donker rijdt met de auto, de belijning aangelicht wordt door de koplampen van uw auto. De hulpdiensten zijn op de hoogte en zullen in noodsituaties gebruik maken van alternatieve routes. De omleidingtekening van de werkzaamheden vindt u op www.nhbereikbaar.nl, zoekterm: Communicatieweg Assendelft.

Werkzaamheden aan Communicatieweg West - Communicatieweg West - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Bron: Gemeente Zaanstad
Foto: Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed)

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.