Auto vliegt uit de bocht Vaartdijk (N246) - Provincialeweg N246 - Vaartdijk - Nauerna - Assendelft - Zaanstad - Foto: Sander Disselköter

Auto vliegt uit de bocht Vaartdijk (N246)

ASSENDELFT – Zondagavond rond 19:00 uur is tijdens een regenbui een auto uit de bocht gevlogen op de Vaartdijk (N246).Dit gebeurde in een bocht, ter hoogte van Nauerna. Meerdere inzittenden werden nagekeken door het ambulancepersoneel. Een kind is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto is door een berger op de dijk getakeld en meegenomen. Ten tijde van de berging was de Provincialeweg N246 tussen de Communicatieweg Oost en Zaandammerweg afgesloten voor het verkeer.

Auto vliegt uit de bocht Vaartdijk (N246) - Provincialeweg N246 - Vaartdijk - Nauerna - Assendelft - Zaanstad - Foto: Sander Disselköter Auto vliegt uit de bocht Vaartdijk (N246) - Provincialeweg N246 - Vaartdijk - Nauerna - Assendelft - Zaanstad - Foto: Sander Disselköter Auto vliegt uit de bocht Vaartdijk (N246) - Provincialeweg N246 - Vaartdijk - Nauerna - Assendelft - Zaanstad - Foto: Sander Disselköter Auto vliegt uit de bocht Vaartdijk (N246) - Provincialeweg N246 - Vaartdijk - Nauerna - Assendelft - Zaanstad - Foto: Sander Disselköter Auto vliegt uit de bocht Vaartdijk (N246) - Provincialeweg N246 - Vaartdijk - Nauerna - Assendelft - Zaanstad - Foto: Sander Disselköter

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto’s: Sander Disselköter

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.