Veel schade bij keukenbrand Duijves Weer - Duijves Weer - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Veel schade bij keukenbrand Duijves Weer

ASSENDELFT – Zondagmiddag rond 14:30 uur is er brand ontstaan in een woning aan de Duijves Weer. De bewoner zag dat de vlam in de pan was geslagen en de brand was overgeslagen naar de afzuigkap. Nadat de deksel op de pan was geplaatst om de brand te stoppen heeft de bewoner de woning veilig kunnen verlaten. Er was sprake van veel rookontwikkeling, die ook naar buiten trok. De brandweer heeft met behulp van een ladderwagen gecontroleerd of de brand zich niet had verspreid achter de gevelplaten. Ook aangrenzende woningen werden gecontroleerd. Door het vuur en de rook is er veel schade ontstaan aan de woning.

Veel schade bij keukenbrand Duijves Weer - Duijves Weer - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Veel schade bij keukenbrand Duijves Weer - Duijves Weer - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Veel schade bij keukenbrand Duijves Weer - Duijves Weer - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Veel schade bij keukenbrand Duijves Weer - Duijves Weer - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Veel schade bij keukenbrand Duijves Weer - Duijves Weer - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Veel schade bij keukenbrand Duijves Weer - Duijves Weer - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Veel schade bij keukenbrand Duijves Weer - Duijves Weer - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto’s: Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.