Ronnie Tober bij Festina Feestdag - Festina Lente - Beemsterstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Ronnie Tober bij Festina Feestdag (fotoserie)

ASSENDELFT – Vrijdagmiddag trad niemand minder dan Ronnie Tober op voor een volle zaal bij verzorgingshuis Festina Lente. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er gezellig meegezongen met de Hollandse medleys van onder andere Ramses Shaffy. Natuurlijk ontbraken ook de bekende liedjes van de zanger zelf niet, zoals “Iedere avond”, “Verboden vruchten” en “Rozen voor Sandra”. Bewoners en bezoekers genoten zichtbaar van het optreden van de 73-jarige zanger. Ook werd de jarige Natasja, coördinator vrijwilligers en dagbesteding bij Festina Lente, in het zonnetje gezet. De Festina Feestdag werd mede mogelijk gemaakt door Bakkerij de Lange uit Koog aan de Zaan en Brügemann Kaas, Slagerij Veenboer en Schoone Orchideeën uit Assendelft.

Ronnie Tober bij Festina Feestdag - Festina Lente - Beemsterstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Ronnie Tober bij Festina Feestdag - Festina Lente - Beemsterstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Ronnie Tober bij Festina Feestdag - Festina Lente - Beemsterstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Ronnie Tober bij Festina Feestdag - Festina Lente - Beemsterstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Ronnie Tober bij Festina Feestdag - Festina Lente - Beemsterstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Ronnie Tober bij Festina Feestdag - Festina Lente - Beemsterstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Ronnie Tober bij Festina Feestdag - Festina Lente - Beemsterstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Ronnie Tober bij Festina Feestdag - Festina Lente - Beemsterstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Ronnie Tober bij Festina Feestdag - Festina Lente - Beemsterstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Wat is er te doen in Assendelft?

Van Bingo en Burendag tot Kermis en Immer Gerade Aus! Bekijk de agenda op: www.ditisassendelft.nl/agenda
Een evenement aanmelden voor de Dit is Assendelft Agenda? Stuur een bericht via ons contactformulier!

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto’s: Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed)

 

1 Reactie

  • Reageer
    Adriana Bodd ter Horst.
    2 oktober 2018 op 23:42

    Goh wat leuk om te zien waar ik vroeger gewerkt heb,en bestaat nu al aardig tijdje dit festina lente.heb er toen gewerkt samen met mn schoonzus en heb de opening nog mee gemaakt.maar zie dat er zoveel veranderd is,dat ik bepaalde straten dus niet ken.en de mensen van festina lente ook niet.maar wens allen een fijn en goed leven daar in dat mooie dorp waar ik ben opgegroeid.

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.