70e Assendelver Schapen- en Pinkenveiling - Sint-Odulphuskerk - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

71e Assendelver Schapen- en Pinkenveiling

ASSENDELFT – Voor de 71e keer zal aanstaande woensdag, 10 oktober 2018, om 10:00 uur de Assendelver Schapen- en Pinkenveiling worden gehouden in de Sint-Odulphuskerk.

Voor de veiling is ieder jaar grote belangstelling. Vorig jaar vonden alle runderen en klein artikelen weer een nieuwe en tevreden eigenaar. In de loop der jaren zijn er heel wat veranderingen opgetreden, maar is het doel nog steeds hetzelfde: zoveel mogelijk geld ophalen voor de Sint-Odulphuskerk in Assendelft.

Op een groot videoscherm zullen de dieren goed zichtbaar zijn en veilingmeester Jan Brakenhoff doet zijn best om een goede prijs voor de dieren binnen te halen. U bent van harte welkom om mee te bieden op goede, heerlijke producten welke beschikbaar zijn gesteld door de vele sponsors of kom gewoon gezellig een kijkje nemen bij deze jaarlijkse traditie. De koffie staat klaar!

71e Assendelver Schapen- en Pinkenveiling

Datum en tijdstip: Woensdag 10 oktober 2018, 10:00 uur
Locatie: Sint-Odulphuskerk, Dorpsstraat 572, Assendelft

70e Assendelver Schapen- en Pinkenveiling - Sint-Odulphuskerk - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Wat is er te doen in Assendelft?

Van Bingo en Burendag tot Kermis en Immer Gerade Aus! Bekijk de agenda op: www.ditisassendelft.nl/agenda
Een evenement aanmelden voor de Dit is Assendelft Agenda? Stuur een bericht via ons contactformulier!

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto’s: Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed)

 

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.