Steekpartij Klokkemeet binnen probleemfamilie - Klokkemeet - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich (archief)

Steekpartij Klokkemeet binnen probleemfamilie

ASSENDELFT – Zondagavond raakten twee personen gewond bij een steekpartij in een woning aan de Klokkemeet. Twee andere personen zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Een dag na de steekpartij is er iets meer duidelijkheid over de omstandigheden. NH Nieuws meldt na een rondgang door de buurt dat het incident zich afspeelde binnen een problematische familie. Volgens een buurvrouw staat de politie vaker voor de deur bij de woning waar de steekpartij plaats vond. Ook horen buren vaak geschreeuw en wordt ook andere overlast ervaren. Wat zich zondagavond precies in de woning heeft afgespeeld is nog onduidelijk.

Steekpartij Klokkemeet binnen probleemfamilie - Klokkemeet - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich (archief)

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto: Pascal Fielmich (archief)

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.