Recordbedrag Schapen- en Pinkenveiling - Sint-Odulphuskerk - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Recordbedrag Schapen- en Pinkenveiling

ASSENDELFT – Bij de jaarlijkse Schapen- en Pinkenveiling in de Sint-Odulphuskerk is een recordbedrag opgehaald van ruim 24.800 euro! Op een groot videoscherm werden de dieren aan het aanwezige publiek getoond en veilingmeester Jan Brakenhoff deed zijn uiterste best om een goede prijs binnen te halen.

Veel dorpelingen waren gekomen om te bieden op de dieren en andere producten die door lokale ondernemers ter beschikking waren gesteld. Met dit bedrag kan de parochie weer goed vooruit om in een aantal materiële noden te voorzien!

Recordbedrag Schapen- en Pinkenveiling - Sint-Odulphuskerk - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Recordbedrag Schapen- en Pinkenveiling - Sint-Odulphuskerk - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Recordbedrag Schapen- en Pinkenveiling - Sint-Odulphuskerk - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Recordbedrag Schapen- en Pinkenveiling - Sint-Odulphuskerk - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Recordbedrag Schapen- en Pinkenveiling - Sint-Odulphuskerk - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Recordbedrag Schapen- en Pinkenveiling - Sint-Odulphuskerk - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Recordbedrag Schapen- en Pinkenveiling - Sint-Odulphuskerk - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Recordbedrag Schapen- en Pinkenveiling - Sint-Odulphuskerk - Dorpsstraat - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Wat is er te doen in Assendelft?

Van Bingo en Burendag tot Kermis en Immer Gerade Aus! Bekijk de agenda op: www.ditisassendelft.nl/agenda
Een evenement aanmelden voor de Dit is Assendelft Agenda? Stuur een bericht via ons contactformulier!

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto’s: Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed)

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.