Auto ramt paal op Communicatieweg Oost - Communicatieweg Oost - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Auto ramt paal op Communicatieweg Oost

ASSENDELFT – Donderdagmiddag rond 16:00 uur is op de Communicatieweg Oost een auto tegen een paal gereden. Een getuige zag de auto over de weg slingeren, bijna te water raken en uiteindelijk aan de andere kant van de weg tegen een lantaarnpaal botsen. De auto raakte hierbij total loss en de lantaarnpaal deels te water. Wonder boven wonder kwam de autombolist zonder verwondingen uit het voertuig. [UPDATE] De 47-jarige bestuurder had geen alcohol gedronken. Hij is voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Auto ramt paal op Communicatieweg Oost - Communicatieweg Oost - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Auto ramt paal op Communicatieweg Oost - Communicatieweg Oost - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Auto ramt paal op Communicatieweg Oost - Communicatieweg Oost - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Auto ramt paal op Communicatieweg Oost - Communicatieweg Oost - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Auto ramt paal op Communicatieweg Oost - Communicatieweg Oost - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Auto ramt paal op Communicatieweg Oost - Communicatieweg Oost - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Auto ramt paal op Communicatieweg Oost - Communicatieweg Oost - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto’s: Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.