Automobilist raakt gewond op Kaaikhof - Winkelcentrum de Saen - Kaaikhof - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Automobilist raakt gewond op Kaaikhof

ASSENDELFT – Dinsdagmiddag is een automobilist gewond geraakt bij een aanrijding op het Kaaikhof. Daar kwamen rond 13:00 uur twee auto’s met elkaar in botsing. De bestuurder werd in eerste instantie opgevangen bij een makelaar en is vervolgens door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. De andere bestuurder kwam met de schrik vrij. Beide voertuigen liepen ernstige schade op en zijn door een berger afgevoerd. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog onduidelijk.

Automobilist raakt gewond op Kaaikhof - Winkelcentrum de Saen - Kaaikhof - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Automobilist raakt gewond op Kaaikhof - Winkelcentrum de Saen - Kaaikhof - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Automobilist raakt gewond op Kaaikhof - Winkelcentrum de Saen - Kaaikhof - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Automobilist raakt gewond op Kaaikhof - Winkelcentrum de Saen - Kaaikhof - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto’s: Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.