Auto rijdt tegen boom op Vaartdijk (N246) - Provincialeweg N246 - Vaartdijk - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Auto rijdt tegen boom op Vaartdijk (N246)

ASSENDELFT – Donderdagmiddag omstreeks 15:45 uur is op de Vaartdijk (N246) een automobiliste tegen een boom gereden. De bestuurster is vermoedelijk van de weg geraakt en de controle over haar voertuig verloren. De vrouw raakte bij de botsing gewond en is door de brandweer uit haar voertuig gehaald. Daarna is zij met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De Vaartdijk (N246) tussen de Communicatieweg West (Watertoren) en Zaandammerweg (Nauerna) is afgesloten voor bergingswerkzaamheden. Dit levert in en om Assendelft veel hinder op tijdens de avondspits.

Auto rijdt tegen boom op Vaartdijk (N246) - Provincialeweg N246 - Vaartdijk - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto: Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.