Auto over de kop op Vaartdijk (N246) - Varrtdijk - N246 - Nauerna - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Auto over de kop op Vaartdijk (N246)

ASSENDELFT – Op de Vaartdijk (N246) vond dinsdagochtend omstreeks 09:30 uur ter hoogte van Nauerna een eenzijdig ongeval plaats. Een auto had in de bocht de vangrail geraakt waarna het voertuig op zijn kop belandde. De bestuurster is door ambulancepersoneel opgevangen, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Zij is door een bekende opgehaald. Tijdens de bergingswerkzaamheden was de weg in beide richtingen afgesloten tussen de Zaandammerweg en de Communicatieweg Oost.

Auto over de kop op Vaartdijk (N246) - Varrtdijk - N246 - Nauerna - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Auto over de kop op Vaartdijk (N246) - Varrtdijk - N246 - Nauerna - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Auto over de kop op Vaartdijk (N246) - Varrtdijk - N246 - Nauerna - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto’s: Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.