Politie zoekt getuigen woninginbraak - Oranjeboomkade - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Politie zoekt getuigen van woninginbraak

ASSENDELFT – Zaterdagochtend werd een woninginbraak ontdekt aan de Oranjeboomkade. De politie meldt op Twitter dat door middel van de kerntrekmethode het cilinderslot in de voordeur is verbroken en daarmee toegang tot de woning is verschaft. De gehele woning is doorzocht. Heb je de afgelopen dagen wat gezien, gehoord en/of tips? Neem contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto: Pascal Fielmich (archief)

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed)

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.