Sinterklaasintocht Assendelft 2018 - Winkelcentrum de Saen - Kaaikhof - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Sinterklaasintocht Assendelft 2018

ASSENDELFT – Sint heeft besloten op zondag 18 november naar Assendelft toe te gaan! Om 11:00 uur begint het spektakel met Knutsel- en Danspieten bij Autobedrijf Rovee-Veenis op Dorpsstraat 1001. Sint zal daar rond 12:00 uur met de koets arriveren en de eerste prijsuitreiking van dekleurplatenactie doen.

Om 13:00 uur vertrekt Sint met de koets via de Dorpsstraat Gele Ring en de Parkrijklaan naar winkelcentrum De Saen (Kaaikhof). Rond 13:45 uur arriveert Sint daar met Amerigo en al zijn Pieten. Via een korte wandeling zullen zij het winkelcentrum doorkruisen om dit vervolgens per touringcar te verlaten. Sint geeft hier dus alleen handjes aan de kinderen en de Pieten zorgen natuurlijk voor de pepernoten. Samen zullen zij er op zaterdag 24 november weer terug komen voor een uitgebreid bezoek tussen 13:00 en 15:30 uur.

Vanaf 13:30 uur zijn kinderen met hun ouders al van harte welkom bij Tapperij de Verwachting om te knutselen en te dansen met de Pieten. Nadat Sint om circa 14:15 uur Winkelcentrum de Saen (Kaaikhof) per touringcar heeft verlaten, hoopt hij rond 14:30 uur ook bij Tapperij de Verwachting te arriveren.

Als verrassing zal Sint daar 2 thuisbezoeken (op vaste data en tijdstippen i.v.m. de overvolle agenda van Sint) gaan verloten. Eén voor het kind met het mooiste knutselwerk en één voor de meest enthousiaste mama of papa. Om 15:30 uur zal Sint bij de COOP arriveren, waar hij tot circa 16:15 uur blijft. Omstreeks 16:30 uur zal de Sint bij Hippisch Centrum de Delft aankomen waar tevens de tweede prijsuitreiking van de kleurplatenactie zal plaatsvinden.

Hier zullen vanaf 15:00 uur de Knutselpieten ook al actief zijn. De Danspieten komen uiteraard met Sint mee, want zij hebben al hun danspasjes stiekem geleerd en geoefend bij dansschool Maaike.

Sinterklaasintocht 2018

Datum en tijdstip: Zondag 18 november 11:00 – 17:00 uur
Startlocatie: Garage Veenis, Dorpsstraat 1001, Assendelft

Kijk voor meer informatie op: www.sinterklaasintocht-assendelft.nl

Sinterklaasintocht Assendelft 2018 - Winkelcentrum de Saen - Kaaikhof - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Wat is er te doen in Assendelft?

Van Bingo en Burendag tot Kermis en Immer Gerade Aus! Bekijk de agenda op: www.ditisassendelft.nl/agenda
Een evenement aanmelden voor de Dit is Assendelft Agenda? Stuur een bericht via ons contactformulier!

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto’s: Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed)

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.