Babbels Live Festival 2019 in Assendelft - Babbels Live Festival - Sportpark Provily - Marslaan - Krommenie - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Babbels Live Festival 2019 in Assendelft

KROMMENIE-ASSENDELFT – In de zomer van 2019 zal het Babbels Live Festival voor het eerst worden gehouden in Assendelft. Het tweedaagse festival verhuist van het Provily Sportpark in Krommenie naar de Forbostrook in Assendelft. Het voormalige sportpark is in verband met de bouw van woningen niet meer beschikbaar. Gemeente Zaanstad heeft het terrein naast de Forbofabriek aangewezen als evenemententerrein.

Tijdens de Hollandse Dag van het festival, op zaterdag 15 juni, treden onder andere Tino Martin, Yves Berendse en dj Mental Theo op. Op zondag 16 juni staan de bands Di-Rect en Rowwen Hèze op het programma.

Toegangskaarten voor Babbels Live zijn vanaf zondag 16 december te koop bij Bar Babbels aan de Noorderhoofdstraat 48 in Krommenie en online te bestellen vanaf donderdag 20 december 18:00 uur.

Babbels Live Festival 2019

Datum en tijdstip: Zaterdag 15 en zondag 16 juni
Locatie: Omweg (Forbostrook), Assendelft

Babbels Live Festival 2019 in Assendelft - Babbels Live Festival - Sportpark Provily - Marslaan - Krommenie - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Wat is er te doen in Assendelft?

Van Bingo en Burendag tot Kermis en Immer Gerade Aus! Bekijk de agenda op: www.ditisassendelft.nl/agenda
Een evenement aanmelden voor de Dit is Assendelft Agenda? Stuur een bericht via ons contactformulier!

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Archieffoto: Pascal Fielmich / DitisKrommenie.nl

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.