Fietser raakt gewond op Communicatieweg Oost - Communicatieweg Oost - Vaartdijk - Provincialeweg N246 - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Fietser raakt gewond op Communicatieweg Oost

ASSENDELFT – Donderdagmiddag rond 17:00 uur raakte een fietser gewond op de Communicatieweg Oost ter hoogte van de Vaartdijk (N246). Ter hoogte van de watertoren kwam een auto met een fietser in aanrijding. Bij de kruising bij de N246 wilde de fietser oversteken, maar werd aangereden door een auto. De fietser is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Fietser raakt gewond op Communicatieweg Oost - Communicatieweg Oost - Vaartdijk - Provincialeweg N246 - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Fietser raakt gewond op Communicatieweg Oost - Communicatieweg Oost - Vaartdijk - Provincialeweg N246 - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Fietser raakt gewond op Communicatieweg Oost - Communicatieweg Oost - Vaartdijk - Provincialeweg N246 - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Fietser raakt gewond op Communicatieweg Oost - Communicatieweg Oost - Vaartdijk - Provincialeweg N246 - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto: Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

1 Reactie

  • Reageer
    Claudia
    20 december 2018 op 21:57

    Hoe vaak ik daar geen E.H.B.O heb verricht gebeurt daar met regelmaat

  • Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.