Station Krommenie-Assendelft beklad met graffiti - Station Krommenie-Assendelft - Saendelverlaan - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Station Krommenie-Assendelft beklad met graffiti

Krommenie/Assendelft – Maandagochtend ontdekte Martin Kreekel van Martin’s Broodjes en Boontjes, de kiosk op station Krommenie-Assendelft, dat het een ‘gezellig’ weekend was geweest op het station. De ramen van het station zijn ondergekalkt met graffiti. Het ontbrak de graffitispuiters aan enige creativiteit: het complete station is ondergekliederd met dezelfde teksten.

“Pure vandalisme”, zegt een reiziger. “Schandalig. Ze beseffen niet hoeveel geld dit kost om weer schoon te maken.” Het station ziet er niet uit en dat is niet prettig wachten voor reizigers. Als passagiers of buurtbewoners iets verdachts hebben gezien of meer informatie hebben, kunnen ze zich melden bij de politie.

Eerder dit jaar heeft Martin Kreekel een petitie aan burgemeester Jan Hamming aangeboden. Krekel is als enige een groot deel van de dag aanwezig op het station en pleit voor cameratoezicht.

Station Krommenie-Assendelft beklad met graffiti - Station Krommenie-Assendelft - Saendelverlaan - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Station Krommenie-Assendelft beklad met graffiti - Station Krommenie-Assendelft - Saendelverlaan - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Station Krommenie-Assendelft beklad met graffiti - Station Krommenie-Assendelft - Saendelverlaan - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Station Krommenie-Assendelft beklad met graffiti - Station Krommenie-Assendelft - Saendelverlaan - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Station Krommenie-Assendelft beklad met graffiti - Station Krommenie-Assendelft - Saendelverlaan - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto’s: Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.