Veel rook bij containerbrand Witte Ring - Witte Ring - Tulpenburgh - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Veel rook bij containerbrand Witte Ring

ASSENDELFT – Zondagmiddag rond 13:15 uur is in een container op de hoek van de Witte Ring en Tulpenburgh brand uitgebroken. De container zat vol met oud papier. Het vuur bevond zich diep onderin de papiercontainer. Hierop besloot de brandweer de container om te gooien, zodat de klep aan de onderzijde bereikbaar werd. Daarna kon het vuur snel worden geblust. De brand veroorzaakte veel rook en trok hierdoor bekijks in de wijk.

Veel rook bij containerbrand Witte Ring - Witte Ring - Tulpenburgh - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Veel rook bij containerbrand Witte Ring - Witte Ring - Tulpenburgh - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Veel rook bij containerbrand Witte Ring - Witte Ring - Tulpenburgh - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Veel rook bij containerbrand Witte Ring - Witte Ring - Tulpenburgh - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Veel rook bij containerbrand Witte Ring - Witte Ring - Tulpenburgh - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich Veel rook bij containerbrand Witte Ring - Witte Ring - Tulpenburgh - Saendelft - Assendelft - Zaanstad - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto’s: Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.