Indy (9) vraagt BN’ers het hemd van het lijf - Foto: Pascal Fielmich

Indy vraagt BN’ers het hemd van het lijf

ASSENDELFT – In het nieuwe SBS6-programma ‘Saved by the Bell’ vraagt Indy Robles (9) uit Assendelft bekende Nederlanders het hemd van het lijf.

Indy reageerde op een oproep via Facebook, waarin ‘bijdehandjes tussen de 8 en 12 jaar’ werden gezocht voor een nieuw televisieprogramma. Uit de ruim duizend ingezonden filmpjes mochten vierhonderd kinderen auditie doen. Ze wist het tot de laatste dertig te schoppen en in wisselende samenstelling een klas te vormen met andere basisschoolkinderen die niet op hun mondje zijn gevallen.

In elke aflevering van ‘Saved by the Bell’ stellen de kinderen aan twee BN’ers grappige, zelfbedachte, maar ook serieuze vragen. Hier ging soms de nodige voorbereiding aan vooraf. Niet alle Nederlanders waren even bekend bij de kinderen. Indy had bijvoorbeeld niet eerder van cabaretier Youp van ’t Hek (64) gehoord.

Daarnaast onderwerpen ze de bekende Nederlanders ook aan een aantal ludieke opdrachten. Giel de Winter (StukTV) moest zoveel mogelijk hotdogs in zijn mond proppen. Dit vond Robles één van de leukste opdrachten, omdat zij ook van de hotdogs mocht snoepen.

De leerling van De Oceaan was erg onder de indruk van kickbokser Rico Verhoeven en heeft tijdens en tussen de opnames erg om hem gelachen. Het liefste vond ze atlete Dafne Schippers, Peter R. de Vries een beetje mopperig, maar het absolute hoogtepunt voor Indy was de aflevering met haar idool rapper Ronnie Flex.

Een heel blik aan BN’ers werd opengetrokken voor het televisieprogramma van SBS: Freek Vonk, Ali B., Marco Borsato, Frank en Ronald de Boer, Dylan Haegens, Tom Dumoulin, Victor Mids, Igone de Jongh, André Hazes en Gerard Ekdom komen allemaal voor de klas met twintig zeer nieuwsgierige kinderen te staan.

‘Saved by the Bell’ is vanaf dinsdag 8 januari wekelijks om 21:30 uur te zien bij SBS6.

Indy (9) vraagt BN’ers het hemd van het lijf - Foto: Pascal Fielmich

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto: Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.