S.V.A. Assendelft MO17-1 kampioen! - Foto: Petra Zant

S.V.A. Assendelft MO17-1 kampioen!

ASSENDELFT – Het voetbalelftal van S.V.A. Assendelft MO17-1 (Meiden onder 17) is vanmiddag op eigen terrein kampioen geworden in de 2e klasse 06.

S.V.A. Assendelft speelde de kampioenswedstrijd, een dorpsderby, tegen V.V. Assendelft. V.V. Assendelft, 6e in de competitie, wist al snel na de aftrap te scoren en zette de dames van S.V.A. Assendelft op een 0-1 achterstand. De thuisploeg wist daarna de score weer gelijk te krijgen en met 1-1 op het scorebord ging men richting de kleedkamers.

Na de rust namen de meiden van S.V.A. het spel over en scoorden maar liefst drie keer. Met een eindstand van 4-1 wist S.V.A. Assendelft het kampioenschap veilig te stellen. Aanvoerster Mea Nootebos nam namens S.V.A. MO17-1 de kampioensbeker in ontvangst. Van harte gefeliciteerd!

S.V.A. Assendelft MO17-1 kampioen! - Foto: Petra Zant

Kijk mee met Dit is Assendelft

Hier zie je foto’s van Assendelft, haar inwoners en ondernemers. Het laatste nieuws en de leukste tips.
Volg Dit is Assendelft op Facebook, Twitter, Instagram en kijk mee!

Foto: Petra Zant

Fotograaf Pascal Fielmich / DitisAssendelft.nl

Pascal Fielmich

Fotograaf Pascal Fielmich brengt voor Dit is Assendelft het rustieke lintdorp Assendelft in beeld. Haar evenementen, (ondernemende) bewoners, karakteristieke architectuur en prachtige natuur in de polders, op de dijk en langs de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.